Appen som hjälper dig boka bana

Nu ska det bli enklare att både hitta någon att spela med och boka bana för den som är sugen. Den spanska appen Playtomic, med över 50 000 användare, utvecklar verksamheten med hjälpa av nya investerare. Främst handlar det om att boka tennis- och padelbanor. En utveckling som ska ses som ett stort steg för att främja folkhälsan. Det är ett par företag i investmentbranschen som har gjort detta möjligt.

Bidrar till en mer hälsomedveten värld

Henrik Persson Ekdahls investmentbolag Optimizer Invest är ett av bolagen som valt att lägga pengar på utvecklingen av spanska Playtomic. Hur stor summa framgår inte men beskrivs som en betydande del. Petter Moldenius, VD på Optimizer Invest, ser det som ett bidrag till en mer hälsomedveten värld och tror att denna revolutionerande plattform kommer ge en hel del fördelar. Som erfarna investerare av marknadsplatser online bör han veta. Även GP Bullhound har investerat i utvecklingen.

Vem tjänar på detta?

Så vem behöver en app för bokningar av banor och för att hitta motspelare? Finns det några vinster i det förutom för investerare? Är det gamla hederliga sättet att ringa och boka bana för att spela med en kompis förlegat? Naturligtvis finns det vinster, framförallt i tid för den som bokar. Det kan göras närsomhelst på dygnet och du kan dessutom hitta nya vänner att spela med.

Främjar hälsan och ger dig nya vänner!

Utvecklingen av den spanska appen Playtomic kan helt klart vara hälsofrämjande då det blir enklare att boka banor och hitta spelkompisar. Investmentbolagen tror av erfarenhet på appen som en revolutionerande plattform och idag har appen redan 50 000 användare. Nyttan är tydlig för användaren som förhoppningsvis leder till mer aktivitet och även gör investerarna Optimizer Invest och GP Bullhound nöjda.

Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.